Despre mine

S unt Nicole Kontogianni si in randurile de mai jos o sa va spun cateva lucruri despre mine.

Inca de mica,am dezvoltat o pasiune pentru perfectiune, moda si frumusete. Mai târziu, m-am îndrăgostit de unghii, pasiune care m-a facut să devin un tehnician de unghii.

Am început singură tehnica unghiilor în primăvara anului 2004, am citit în fiecare lună orice revista in care aparea ceva despre unghii - si nu o data, de mai multe ori. Unghiile mele au fost mai întâi groase, evazate si neuniforme, dar nu m-am descurajat niciodata si nu am renuntat ... Am perseverat, am petrecut ore întregi in a mă antrena pe mâna mea mereu. Am început să imi construiesc încrederea si am practicat pe oricine care mi-ar fi împrumutat o mână, chiar dacă au avut timp doar pentru un deget. Am reusit...

În momentul în care m-am simtit destul de încrezătoare, am deschis primul meu salon în Bucuresti în septembrie 2004 si clientii au venit incet, incet si s-au întors.

De-a lungul anilor, am participat la numeroase cursuri în acest domeniu, cu formatori experimentati nationali si internationali. Am practicat unghiile tehnice cu gel, acril si mătase, precum si pictura cu vopsea acrilică, pictura chinezeasca, pictura cu acuarele, si design acrilic 2D,3D.

În 2008 am deschis un frumos salon de acest tip în Atena, Grecia. Mai mult, în acelasi timp, am început să învăt pe altii pentru prima dată. La scurt timp după aceea, am fost condusa într-o lume nouă si noi porti au fost deschise pentru cariera mea.

Unghiile excentrice si sofisticate realizate de mine au putut fi admirate în întreaga lume, chiar si în prezentările unor designeri bine-cunoscuti.

În 2011, am devenit un instructor certificat si de atunci împărtăsesc cu dumneavoastra această minunată lume a artei pe unghii. În toti acesti ani, am avut ocazia să încerc mii de produse si am castigat astfel o mare experienta in a distinge un produs bun, cu care se poate lucra usor ,de un produs mai putin bun. Acest lucru m-a făcut să creez propriul brand cu produse profesionale bazat pe un raport calitate-pret favorabil pe care vi-l pun la dispozitie. Am incredere ca gama mea de produse profesionale NNA poate satisface toate cerintele voastre!

Parerea mea personală este că oamenii care nu sunt obisnuiti cu calitatea, vânează întotdeauna cantitatea,dar asa cum spunea Vivienne Westwood "Cumpărati mai putin. Alegeti bine. Fă să tină cât mai mult. Calitate, nu cantitate: aceasta este viabilitatea reală".

Munca si increderea mea personala se bazeaza pe acest citat si de aceea caut să ofer clientilor mei numai calitate prin munca si produsul meu. Preturile mici sunt posibile pentru ca nu m-am axat pe reclama scumpa si ambalaje extravagante. Calitatea produsului este reclama mea.

In 2018 am deschis Academia de unghii "Nicole Nail Art Academy". Dacă vreti să intrati în lumea uimitoare a artistilor de unghii, sunt aici să împărtăsesc cu voi toate secretele mele.

Dacă vreti să intrati in aceasta frumoasa lume a nail artistilor si sa va urmati un vis mult dorit, va pot ajuta să deveniti tehnicieni de unghii de succes

Si pentru ca nu am sa renunt niciodata la pasiunea mea, continui sa va ofer arta mea.

Dacă doriti să aveti satisfactia de a fi posesoarea unor unghii exceptionale, sunt aici pentru a vă aduce gratie mâinilor dumneavoastra cu o manichiură perfectă!

COURSES
Română